‘Beware the man who won’t be bothered with details’ – William Feather

Wij willen dat mannen zich kunnen onderscheiden op een stijlvolle manier. Omdat dit voor de hedendaagse man steeds moeilijker is, willen wij hier een handje bij helpen. Dit willen wij doen door hoogwaardige producten te maken waarbij zorg en aandacht is besteed tot in de kleinste details. Alleen wanneer iets tot in de puntjes is verzorgd, kan men spreken van perfectie.

In het voorjaar van 2017 onstond bij Ragnar & Ruben – twee vrienden uit Leiden – het idee om een online warenhuis voor heren op te zetten. Dit idee was ontstaan nadat zij voor een feestelijke doch formele gelegenheid waren uitgenodigd en op zoek waren naar een aantal mooie accessoires om hun outfit af te maken. Zo waren zij ook op zoek naar een goede das, de meest in het oog springende accessoire bij een pak. Tijdens de zoektocht naar een goede das liepen zij steeds tegen een aantal problemen aan. Toen kwamen zij al snel tot de conclusie: ‘de perfecte das bestaat niet’.

Een ogenschijnlijk merkwaardige conclusie, gezien het ruime aanbod van dassen op het internet en in winkels. Een belangrijk probleem waar zij echter tegenaan liepen was het feit dat de dassen vaak ‘te gewoon’ waren. Effen gekleurd of klassiek gestreept, de ontwerpen misten joie de vivre.  Ook waren veel dassen van matige kwaliteit tegen een te hoge prijs. Daarom gingen de twee jonge heren zelf op zoek naar de perfecte das.  Na maandenlang ontwerpen, uitgebreid testen en onderzoeken hadden zij uiteindelijk het perfecte product gecreëerd; een luxe, stevige das met een moderne twist, gemaakt van 100% zijde. Een product met karakter, met joie de vivre.  Een eeuwenoud kledingstuk was in een nieuw jasje gestoken, om ervoor te zorgen dat ook jij boven de massa uit kan stijgen.

De eerste klassieke accessoire heeft een een welverdiende upgrade gekregen, maar hier blijft het niet bij. Achter de schermen zijn wij al druk bezig met onze nieuwe collectie. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Tevens ontvang je dan €5,-korting op jouw volgende aankoop!